Projekt Zgrada A

100%

Tijek izgradnje

Projekt Zgrada A je samostojeći objekt koji se sastoji od 6 stanova; dva po etaži. Stanovi su trostrano orijentirani s velikim otvorima, što im omogućuje cjelodnevnu osvijetljenost i prozračnost – luksuz u današnjim novogradnjama.

Zgrada je smještena na samom jugoistoku naselja Rudeš u neposrednoj blizini Ljubljanice, na adresi Anina 19a. Rudeš je mirno i uredno okruženje u kojem dominiraju obiteljske kuće i niži stambeni objekti, što našu posljednju etažu izdvaja i omogućuje joj nesmetan pogled.

Svega 9 minuta hoda dijeli Vas od okretišta tramvaja Ljubljanica, čime ste odlično povezani s javnim prijevozom. Zagrebačka avenija kao jedna od glavnih prometnih okosnica udaljena je 200 m, pristupačno, a dovoljno daleko da ste u potpunosti zaštićeni od buke.

U neposrednoj blizini objekta nalazi se niz ključnih sadržaja koji budućim stanarima olakšavaju i obogaćuju svakodnevnicu.
240 m do trgovine
4 autobusne linija
4 tramvajske linije
300 m vrtić
650 m dom zdravlja i ljekarna
700 m škola
1 km tržnica
1.7 km jezero Jarun

Sama konstrukcija zgrade je armirano betonska, te smo kod projektiranja poseban naglasak stavili na protupotresnu zaštitu (zgrada je projektirana na potresno ubrzanje od 0.25 g na povratno razdoblje 475 godina).

Materijale za izgradnju i opremanje stanova pažljivo smo birali pazeći na kvalitetu, estetiku i funkcionalnost. Projekt Zgrada A pružit će Vam sigurnost i komfor – dom koji nudi više.
Svi stanovi će biti opremljeni velikoformatnim gress pločicama, podnim grijanjem, Grohe armaturama i ugradbenim vodokotlićima, sanitarijama renomiranih proizvođača (Laufen, Geberit, Ideal, Grohe i sl.), te vrlo visokim sobnim vratima rađenim po narudžbi. Protuprovalna vrata opremljena su master key sistemom – isti ključ otključava vrata stana, ulaz u zgradu, podrum, a sistem video portafona povezan je s Vašim mobitelom, tako da u svakom trenutku znate tko je pred vratima. Za grijanje i potrošnu toplu vodu koriste se dizalice topline zrak – voda renomiranog proizvođača Samsung. Zahvaljujući suvremenoj tehnologiji sustav dizalica topline u kombinaciji s podnim grijanjem ima nisku emisiju CO2 i znatno manju potrošnju energije u odnosu na ostale sustave grijanja, a i sama zgrada je projektirana kao zgrada gotovo nulte energije po nZEB standardu.

Slijedeći praktična rješenja iz prijašnjih projekata i ovdje smo stanove opremili master prekidačem za isključivanje svih svjetala u stanu, čime će se Vaš stan dodatno istaknuti od drugih, a stanarima olakšati svakodnevnicu.
Vrhunska toplinska i zvučna izolacija već predstavljaju Gradzilla standard koji uključuje RAL ugradnju prozora, izolaciju od mineralne vune debljine 20cm, bešumne cijevi i mnoga druga moderna rješenja koja Vam jamče mir u stanu i uštedu energije. Podove spremišta izradit ćemo u modernoj tehnici epoxya, a parkirna mjesta bit će opremljena pripremom za punjenje električnih automobila.

Odabirom vrhunskih projektanata i materijala, kvalitetom izgradnje i uređenjem kupcima smo osigurali funkcionalna i estetski privlačna rješenja, a sve u skladu s našom niti vodiljom – trajno zadovoljan kupac je sretan kupac.

Dobrodošli u svoj novi dom, luksuzni kutak Rudeša – projekt Zgrada A

Karakteristike naših stanova

nZEB zgrada

Svaki stan opremljen je dizalicom topline, podnim grijanjem i klima uređajima.

Luksuzni tlocrti

Svaki stan je trostrane orijentacije, s velikim staklenim otvorima.

Gradzilla standard

Od pločica i sanitarija, do prozora, portafona i vrata, svaki detalj je odabran po najvišem standardu.

Detaljnije o stanovima

Odaberite kat klikom na sliku

Info

- 6 spremišta

- trosoban stan
- 53,85 m²
- dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja, dvije spavaće sobe, kupaonica i spremište

- dvosoban ili trosoban stan
- 44,16 m²
- dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja, dvije spavaće sobe, kupaonica, degažman i spremište

- trosoban stan
- 53,85 m²
- dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja, dvije spavaće sobe, kupaonica i spremište

- dvosoban stan
- 43,86 m²
- dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja, dvije spavaće sobe, kupaonica, degažman i spremište

- trosoban stan
- 65,05 m²
- dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, galerija, stubište, terasa i spremište

- trosoban stan
- 54,83 m²
- dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, galerija, stubište i spremište

Garaza Stan A1 Stan A2 Stan A3 Stan A4 Stan A5 Stan A6

Pregled stanova

Stan Kvadratura Broj soba Kat Pdf
A1 53,85 3 1
A2 44,16 2 1
A3 53,85 3 2
A4 43,86 2 2
A5 65,05 3 3
A6 54,83 3 3