Reference

U Gradzilli težimo prepoznatljivosti. Želimo biti poznati po kvaliteti gradnje, kvalitetnom odnosu s kupcima, odličnoj after sales podršci. Često nas kupci pitaju gdje smo bili do sad 🙂 . Ovdje ćemo ukratko navesti neke naše reference i izgrađene objekte u prošlosti, a svi naši novi projekti biti će detaljno obrađeni u za to namijenjenom dijelu našeg weba. Zavirite u Gradzillinu prošlost i uvjerite se u našu kvalitetu.

Projekt Vrapče Donje

Godina: 2009.
Lokacija: Zagreb
Izgrađeno

Naš prvi projekt koji rado ističemo kao primjer kvalitete izvedenih radova kojoj težimo u svim našim projektima. Zgrada se nalazi u naselju Malešnica u ulici Donje Vrapče. Deset godina od izgradnje nije ostavilo traga na fasadi i samoj zgradi, a stanari su nam se i prilikom ovog slikanja zadovoljno javljali. Sama zgrada sastoji se od 8 manjih stanova na jednom stubištu, te se radi o poluugrađenom objektu. Zgrada je useljena 2009-te godine.

Projekt Golikova

Godina: 2018.
Lokacija: Zagreb
Izgrađeno

Intimna zgrada s pet stanova u naselju Voltino u ulici Dragutina Golika projektirana u suradnji s arhitektonskim studiom Biro-Gradnja d.o.o. Terase sa staklenim ogradama osiguravaju stanarima obilje svjetla. Zgradu čine četiri dvosobna stana od 46 m², te jedan trosobni penthouse od 96 m².  Stanovima pripadaju 4 garažna, te jedno vanjsko parkirno mjesto. Zgrada je useljena 2019-te godine.

Projekt Jablanska

Godina: 2019.
Lokacija: Zagreb
U izgradnji

Stambena građevina nalazi se u naselju Rudeš u Jablanskoj ulici. U neposrednoj blizini nalaze se trgovine, dječji vrtić, osnovna škola, te svi sadržaji neophodni za ugodnu svakodnevnicu. Arhitektonskim rješenjem studija Pixel više s dva nadzemna volumena povezana podzemnom etažom podruma, s kompaktnim tlocrtom i jednostavnim pročeljima zgrade, te malim brojem stanova na dva stubišta želi se ostvariti visoka kvaliteta življenja.

Zgrada je slobodnostojeća, izdužena u smjeru sjever-jug, a sastoji se od ukopane etaže podruma i 4 nadzemne etaže (prizemlje, 2 kata i uvučeni kat). Nadzemne etaže formirane su kroz dvije slobodnostojeće dilatacije, uličnu i dvorišnu, povezane kroz podzemnu etažu podruma. U zgradi se nalazi sveukupno 17 stambenih jedinica, od čega je u uličnoj smješteno 10 stambenih jedinica dok je u dvorišnoj smješteno 7 stambenih jedinica. U ulaznom prostoru svake dilatacije je ugrađeno dizalo.

Zgrada je u izgradnji i predviđeno useljenje je ožujak 2020.