Reference

U Gradzilli težimo prepoznatljivosti. Želimo biti poznati po kvaliteti gradnje, kvalitetnom odnosu s kupcima, odličnoj after sales podršci. Često nas kupci pitaju gdje smo bili do sad 🙂 . Ovdje ćemo ukratko navesti neke naše reference i izgrađene objekte u prošlosti, a svi naši novi projekti biti će detaljno obrađeni u za to namijenjenom dijelu našeg weba. Zavirite u Gradzillinu prošlost i uvjerite se u našu kvalitetu.

Projekt Vrapče Donje

Godina: 2009.
Lokacija: Zagreb
Izgrađeno

Naš prvi projekt koji rado ističemo kao primjer kvalitete izvedenih radova kojoj težimo u svim našim projektima. Zgrada se nalazi u naselju Malešnica u ulici Donje Vrapče. Deset godina od izgradnje nije ostavilo traga na fasadi i samoj zgradi, a stanari su nam se i prilikom ovog slikanja zadovoljno javljali. Sama zgrada sastoji se od 8 manjih stanova na jednom stubištu, te se radi o poluugrađenom objektu. Zgrada je useljena 2009-te godine.

Projekt Golikova

Godina: 2018.
Lokacija: Zagreb
Izgrađeno

Intimna zgrada s pet stanova u naselju Voltino u ulici Dragutina Golika projektirana u suradnji s arhitektonskim studiom Biro-Gradnja d.o.o. Terase sa staklenim ogradama osiguravaju stanarima obilje svjetla. Zgradu čine četiri dvosobna stana od 46 m², te jedan trosobni penthouse od 96 m².  Stanovima pripadaju 4 garažna, te jedno vanjsko parkirno mjesto. Zgrada je useljena 2019-te godine.