Projekt Rudeš - ŠIMENCOVA

100%

Tijek izgradnje

Intimna zgrada koja se sastoji od 3 stambene jedinice na tri etaže + galerija, a svim stambenim jedinicama osigurano je parkirno mjesto ispred objekta, te spremište ili ostava. Niže navedeni stanovi opisani su kratkim opisom, a dostupne su i PDF datoteke svakog stana s detaljnim prikazom tlocrta i kvadratura u stanu. U tlocrtima ćete prepoznati našu ideju kako moderan život treba izgledati – prostrana dnevna soba, blagovaona i kuhinja sa šankom povezani u jednu cjelinu, jasno odvojen spavaći od dnevnog dijela, te najmanje dvije kupaonice po stanu. Stanovi su također opremljeni modernim sustavima upravljanja grijanjem i hlađenjem putem mobilne aplikacije. U svakom našem stanu prostor za druženje i goste je prostran i svijetao, a spavaći dio je intiman i tih, okrenut prema vrtu ili mirnijoj strani. Najveći dio podnih površina prekriven je kvalitetnim hrastovim parketom, velikih dimenzija 1800 x 180 mm i rustikalnog izgleda, a ostatak je u kvalitetnoj keramici.  

Ne smijemo zaboraviti njihovu važnu karakteristiku naših stanova – prirodnu svjetlost. Prozračan i osvijetljen stan čini boravak ugodnijim jer upravo je stan prostor u kojem provodimo najviše životnog vremena. Zbog toga se u svakom boravku nalazi velika staklena stijena širine 3 metra, koja je sve češći prizor u luksuznim građevinama. Uz to, gdje je to bilo moguće, ugrađeni su francuski balkoni, dok su ostali prozori maksimalno povećani s fiksnim staklenim donjim dijelom, koji su idealni za provođenje opuštajućih trenutaka uz dobru knjigu i šalicu čaja.

Koliko nam je prozračnost i svjetlost važna vidljivo je i u balkonskim panelima, koje je naš tim arhitekata posebno dizajnirao za ovu zgradu, upravo s ciljem što veće osvijetljenosti i prozračnosti. Pritom smo pomno mislili i na kvalitetnu zaštitu vaše privatnosti jer stambeni prostor je prvo i osnovno – vaš intimni prostor.

Igra s kvadratnim otvorima razbija monotonost i jednoličnost kakvu često viđamo u zagrebačkim novogradnjama, a odlikuje je iznimna funkcionalnost (osim zaštite privatnosti, može se koristiti za zelene vrtove i razne druge namjene).

Stanovi na katovima imaju balkonske površine do 20 kvadrata, stoga su iznimno prostrani. Naime, vodili smo se mišlju kako balkon nije spremište nepotrebnih stvari, već prostor za uživanje, sunčanje i roštiljanje.

Projekt Rudeš tako spaja moderan i funkcionalan dizajn s prirodnim materijalima i tradicionalnim elementima, istovremeno uključujući nove tehnologije i pružajući budućim stanarima atraktivan, ugodan i praktičan dom, kako za mlade obitelji, tako i za samce navikle na moderan život.

Zavirite u vaš novi dom.

Karakteristike naših stanova

Pametni stanovi

Kontrolirajte hlađenje i grijanje putem mobilne aplikacije.

Kvalitetno opremljeni stanovi

Vrhunski materijali, hrastov parket velikih dimenzija “seljački pod”, te kvalitetna keramika i sanitarije.

'Skrojeni po mjeri'

U fazi projekta i izgradnje svakom kupcu omogućeno je prilagođavanje stana njegovim specifičnim potrebama.

Detaljnije o stanovima

Stanovi info

Odaberite stan klikom na sliku

Stanovi info
Stan 1 - prizemlje Stan 2 - prvi kat Stan 3 - potkrovlje

Stan 1 - prizemlje

- četverosobni stan
- 92,81 m² u prizemlju
- tri spavaće sobe
- natkrivena terasa s izlazom u veliki vrt
- spremište
- parkirno mjesto

Vidi više...

Stan 2 - prvi kat

- četverosobni stan
- 84,28 m² na prvom katu
- tri spavaće sobe
- dva natkrivena balkona
- parkirno mjesto

Vidi više...

Stan 3 - potkrovlje

- dvoetažni peterosobni stan
- s galerijom u potkrovlju
- 119,36 m²
- četiri spavaće sobe
- natkriveni balkon
- parkirno mjesto

Vidi više...

Lokacija

Rudeš je kvart omeđen sa sjeverozapada Zagrebačkom cestom, s istoka potokom Kustošakom i s juga Zagrebačkom avenijom. Rudeš je različit od većine ostalih kvartova zapadne Trešnjevke po tome što u ovom kvartu još uvijek više dominiraju obiteljske kuće u odnosu na zgrade, stoga smo prilikom razvoja ovog projekta nastojali sačuvati tu kvalitetu života izvan gradske vreve te velikih stambenih blokova i nebodera. Projekt Rudeš smješten je u mirnoj, slijepoj Ulici Marija Šimenca, što ga čini idealnim za ugodan obiteljski život. Lokacija objekta pomno je odabrana radi blizine svih bitnih sadržaja za obitelj, te odlične povezanosti s javnim gradskim prijevozom i centrom grada. Početna autobusna stanica linije 118 Voltino – Trg Mažuranića udaljena je svega 200 metara zračne linije od objekta, te vas 14 minuta vožnje autobusom dijeli od strogog centra grada (HNK). Također glavno čvorište svih tramvajskih linija – zagrebačka Ljubljanica – udaljena je svega 1 kilometar zračne linije od objekta, čime je osigurana 24 satna povezanost s javnim gradskim prijevozom.

U neposrednoj blizini objekta nalazi se cijeli niz ključnih sadržaja koji budućim stanarima olakšavaju i obogaćuju svakodnevnicu.

U krugu od 300 metara nalaze se dvije srednje škole, Tehničko veleučilište, gradski dječji vrtić, dok su dvije osnovne škole udaljene 850 metara.

U blizini objekta nalaze se dvije trgovine Konzum, Kaufland, DM, pekarnica, poslovni toranj Sky office, te nekoliko manjih trgovina mješovitom robom.

Od zdravstvenih sadržaja u neposrednoj blizini nalaze se dva doma zdravlja s pripadajućim ljekarnama, te zubarska ordinacija.

Uz zelene površine i parkove za Vaše sportske aktivnosti dostupni su i KK Rudeš i NK Rudeš.

Od okolnih kvartova važno je istaknuti blizinu jezera Jarun, kao najpoznatije zagrebačke rekreativne zone udaljene svega 2 km od objekta, koja je kako u vrućim ljetnim danima, tako i u hladnim zimskim, omiljeno okupljalište svih Zagrepčana željnih prirode i rekreacije, te tržnice Jarun koja je udaljena samo 15 minuta hoda.

United Themes Shortcode Plugin