Villa Seascape

Naš projekt Villa Seascape smjestio se u prekrasnoj uvali u malom mjestu Šparadići nedaleko Primoštena, udaljen svega 20 metara od plavog Jadranskog mora. 

Pristup vili je s dvije strane, s morske pješke i s ceste autom. Objekt je udaljen 9 km od Primoštena, 18 km od Šibenika, 40 km od Nacionalnog parka Krka, 48 km od Zračne luke Split, te 96 km od Zračne luke Zadar. Odlična prometna povezanost osigurana je Jadranskom magistralom i blizinom priključka na autocestu A1. Nacionalni park Kornati udaljen je svega 1.5 sat vožnje brodom, pa je lokacija idealna za dnevne izlete brodom na Kornate. 

Kosina terena na kojem je projekt smješten omogućava nesmetan pogled na morsku pučinu iz svake prostorije.

Sama vila se smjestila na parceli od 865 m².
Objekt se prostire na tri etaže, ukupno 302,7 m².

Na prizemnoj etaži nalazi se dnevni boravak, kuhinja i blagovaona od 60,5 m², spavaća soba s pripadajućom kupaonicom, soba za igru i wc s vešerajem.

Na prvoj etaži nalaze se 4 spavaće sobe s pripadajućim kupaonicama.

Na zadnjoj etaži smještena je teretana, sauna, te velika terasa sa zelenim krovom i hidromasažnom kadom za neometane trenutke opuštanja. Pogled na more u zelenom okruženju privatnog vrta na krovu oduzet će Vam dah, a morski povjetarac će Vas osvježiti nakon vježbe ili saune. 

Prostrani bazen bez ruba zauzima centralno mjesto na velikoj terasi od 75 m² u prizemlju, a uz njega se smjestila niša za sjedenje i uživanje u pogledu na Jadransko more. 

Ispod kuće nalazi se plaža s kristalno čistim morem, do koje se dolazi stepenicama kroz privatni vrt. 

Okućnicu vile sačinjava 400 m² prekrasnog vrta sa autohtonim dalmatinskim biljnim vrstama poput lavande i bora. 

Objekt ima osigurana 2 natkrivena parkirna mjesta na privatnom prilazu s glavne ceste, ali lagodno se može parkirati 5 vozila.

Projekt ima pravomoćnu građevinsku dozvolu.

Karakteristike ville Seascape

Uživajte u predivnim zalascima sunca.

Odlična prometna povezanost.

Prepustite se morskim užicima.